InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Kate Hudson a jej tipy na to, ako sa udržať vo forme

05. novembra 2016
Kate Hudson a jej tipy na to, ako sa udržať vo forme
Americká herečka Kate Hudsonová vyznáva zdravý životný štýl a napriek tomu, že už má 37 rokov a je matkou dvoch detí, má postavu, ktorú jej závidí mnoho rovesníčok. Pre magazín Shape prezradila, ako sa udržiava vo forme.

„Keď cvičím, potrebujem sa so sebou spojiť a vnímať, ako sa v danom momente cítim, pretože moja nálada sa neustále mení. Niektorí ľudia potrebujú štruktúru a pevný režim, ale ja nie som ten typ človeka, ktorý si niečo plánuje,“ povedala.

Zisťovanie toho, čo jej po fyzickej a emocionálnej stránke vyhovuje, bolo pre Hudsonovú celoživotným poslaním. Doteraz už vyskúšala milión odlišných tréningov a v súčasnosti sa už usadila pri inštinktívnom prístupe k tréningu. Snaží sa počúvať svoje telo a udržiavať motivovaná. To jej prináša najlepšie výsledky.

Článok pokračuje pod reklamou


„Mala som 19 rokov, keď som objavila pilates a stále sa mu venujem. Je to tréningu, na ktorý moje telo skutočne reaguje. Je to o zarovnávaní, predlžovaní chrbtice, posilňovaní stredu tela. Cítim sa vďaka tomu najsilnejšie. Pilates je vždy výzvou. Pokročilé cviky sú úžasné, ale veľmi ťažké. Tiež mám rada cvičenie so závesným systémom TRX, pri ktorom využívate hmotnosť vášho tela. Pilates je pre mňa však najlepší,“ priznala.

Hudsonová sa snaží čo najviac času tráviť vonku v prírode. Pohyb uprednostňuje aj pri transportovaní. Napríklad, pri pobyte v Amsterdame najradšej využíva bicykle, v New Yorku sa zase rada prejde a počúva popritom hudbu, akoby si zavolala taxík. Má pripravený aj záložný plán, ak by sa nemohla dostať do posilňovne.

„Existuje pár tréningových aplikácií, ktoré používam. Napríklad QE2, čo je tréning celého tela vytvorený učiteľkou pilatesu Nicole Stuartovou. Udržiava ma to v tip-top stave. Potom je tu Hot5. To zbožňujem, lebo to trvá len päť minút. Keď som na hoteli a cítim následky dlhého letu, absolvujem taký tréning raz alebo dvakrát a skutočne ma to naštartuje. Páči sa mi aj Sworkit. Môžete ho robiť kdekoľvek, aj v tých najmenších priestoroch. Dobre sa pritom zapotíte len za 15 či 20 minút.“

Populárna herečka má občas chuť aj na agresívnejší prístup k tréningu. Pozdáva sa jej napríklad boxovanie. Takisto prišla na chuť novému tréningovému programu Class, ktorý v sebe kombinuje kardiotréning a jogu.

„Milujem svoju postavu, pretože na nej pracujem skutočne tvrdo. Ctím si moje telo tým, že cvičím a vnímam, čo to dokáže urobiť,“ dodala Hudsonová.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist