InstagramFacebookYoutube
Tréning

Najpopulárnejšie články roka 2016 o tréningu

28. decembra 2016
Najpopulárnejšie články roka 2016 o tréningu
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2016 publikovali o tréningu.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Masívne ramená. Ako ich vybudovať? (február)
Široké ramená budia rešpekt. Chcete si vypracovať masívne deltoidy, ale nedarí sa vám to? Prečítajte si nasledujúcich päť tipov a možno vám to pomôže. Prinášame vám aj ukážku vhodného tréningu.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Kruhový tréning, po ktorom nestihnete žmýkať prepotené tričko (apríl)
Potrebujete schudnúť a vaše súčasné tréningy už neprinášajú veľa ovocia? Tak skúste nasledujúci kruhový tréning, pri ktorom sa neskutočne spotíte a dáte zbohom nadbytočným a nechceným tukovým zásobám.

Prečítať celý článok »

3. | Trénujte bez posilňovne. Pozrite si tieto dva tréningy na rozvoj svalov (marec)
Cvičenie vonku je skvelé. Môžete počas neho prijímať vitamín D, nasávať čerstvý vzduch a vyvetrať si svoju myseľ. Skvelá scenéria spôsobí, že sa vám bude ľahšie cvičiť a viac si užite túto chvíľku. A cvičiť sa vonku dá aj efektívne.

Prečítať celý článok »

4. | Ako získať väčší hrudník s jednoduchými cvikmi? (jún)
Ak chcete zväčšiť objem svojho hrudníka, nemusíte robiť žiadne experimenty a hľadať nové cviky, ktoré vás dostanú z trápenia. Stará dobrá klasika totiž funguje. Len treba vedieť, ako na to.

Prečítať celý článok »

5. | Päť skvelých cvikov bez činiek, ktoré môžete robiť ako kardio (február)
Ak si chcete zlepšiť zdravie, je dôležité venovať čas aj kardiovaskulárnemu tréningu. Zlepší vám kondíciu a pomôže schudnúť. Pri kardiu však nie ste obmedzení len cvičením na špecializovaných strojoch či behaním a bicyklovaním na čerstvom vzduchu.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Vybudujte si proporcionálne kvalitnú postavu (apríl)
Budovať svaly je vcelku zábavná záležitosť, ale už menej zábavné je, keď si vybudujete postavu, v ktorej evidentne niektoré oblasti dominujú a naopak, niekto značne zaostávajú.

Prečítať celý článok »

2. | 10 tipov, ktoré vám pomôžu získať z tréningu maximum (november)
Mnoho bežných cvičencov si želá lepšie výsledky, ale veľa z nich viní za neúspechy hocikoho iného, len nie seba. Ak však chcete vyťažiť z tréningov maximum, musíte vy osobne dodržiavať nasledujúcich desať tipov.

Prečítať celý článok »

3. | Ste hardgainer? Vyskúšajte tento tréning (december)
Hardgainer je anglické pomenovanie pre cvičenca, ktorý ťažko naberá svalovú hmotu. Teraz už teda viete, či ním ste aj vy. Ak áno, prinášame vám tréning z dielne Matta Bissa, ktorý by vám mohol pomôcť.

Prečítať celý článok »

4. | 10 tipov na urýchlenie zotavenia po tréningu (december)
Čím ste starší, tým dôležitejšie je klásť dôraz na regeneráciu po cvičení. Keď patríte medzi mladých cvičencov, máte plno energie a podobné veci príliš neberiete do úvahy. Mali by ste.

Prečítať celý článok »

5. | Ako urobiť svoj prvý zhyb? Ako potom zvýšiť ich počet? (november)
Chceli by ste cvičiť zhyby, ale nedokážete urobiť ani jedno opakovanie? Nemusíte sa ohľadom toho cítiť zle. Zhyby sú ťažké. Nemôžete sa však nimi zastrašiť a vzdať sa snahy pridať ich do svojho tréningového programu.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist