InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Arnold Classic 2017 vyhral Cedric McMillan

05. marca 2017

V sobotu sa v americkom Columbuse uskutočnilo finále tradične prvej veľkej kulturistickej súťaže sezóny, Arnold Classic. Víťazom kráľovskej open kategórie sa stal Cedric McMillan.



McMillan si po konci súťaženia prevzal cenu od Arnolda Schwarzeneggera najmä preto, že sa oproti vlaňajšku zlepšil po objemovej stránke, ale príliš to neubralo na jeho symetrii a estetike. Zlepšenie bolo vidno najmä na štvorhlavom svale stehien.

Článok pokračuje pod reklamou


Tohtoročné vydanie súťaže bolo o čosi chudobnejšie na atraktívne mená a po prvýkrát sa jej nezúčastnil nikto z prvej šestky Mr. Olympia. McMillan pôsobil sebavedomo už od prvého vykročenia na pódium. Nakoniec mu bol spomedzi ostatných deviatich borcov konkurenciou v podstate len mladý Dallas McCarver, ktorý skončil druhý.

Rozhodcovia k tejto dvojici pri vyvolávaní porovnávali aj Maxa Charlesa, Lionela Beyekeho a Juana Morela. Tí skončili v prvej päťke za nimi, v takom poradí, v akom sme ich vypísali.



Arnold Classic 2017 – kulturistika mužov open: 1. Cedric McMillan, 2. Dallas McCarver, 3. Max Charles, 4. Lionel Beyeke, 5. Juan Morel, 6. Fouad Abiad, 7. Michael Lockett, 8. Luke Sandoe, 9. Vitaly Fateev, 10. Will Harris.

McMillan sa vďaka triumfu kvalifikoval na Mr. Olympia 2017. Pozvánku si zaistili aj víťazi ostatných kategórií – Ahmad Ashkanani v kulturistike do 212 libier, Ryan Terry vo physique mužov, Daniely Casstilho vo physique žien, Oksana Gishina vo fitness žien, Candice Lewis vo figure a Angelica Teixeira v bikinách.

Kompletnú fotogalériu nájdete na stránkach Muscular Development na tomto odkaze.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist