InstagramFacebookYoutube
Výživa

Najpopulárnejšie články roka 2017 o výžive

26. decembra 2017
Najpopulárnejšie články roka 2017 o výžive
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2017 publikovali o výžive.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Jedlá, ktoré môžete jesť večer aj pri chudnutí (február)
Každý už počul o dôvodoch, prečo by mohlo byť jedenie pred spaním problémom. V skutočnosti však už aj vedci v súčasnosti dokazujú, že sú to všetko len mýty. Niektoré jedlá konzumované večer vám dokonca pomôžu chudnúť či zlepšiť spánok.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Osem jedál, ktoré potajomky zvyšujú váš hlad (február)
Nejete sladkosti, vyhýbate sa sladeným nápojom, no i tak ste hladní po tom, čo si dáte chlieb so syrom a ovocný džús? Niektoré jedlá spôsobujú, že budete hladní. To isto viete. O niektorých si to však pravdepodobne nemyslíte. A práve tie vám odhalíme.

Prečítať celý článok »

3. | Hľadáte jedlo na raňajky? Tieto sú bohaté na bielkoviny (máj)
Raňajky sú dôležitým jedlom, ktoré je mnohými považované dokonca za to najdôležitejšie. Ak chudnete, posilňujete či si len užívate zdravý životný štýl, určite viete, že sa na raňajky najviac hodia na bielkoviny bohaté pokrmy. A šesť takých vám dnes prinášame.

Prečítať celý článok »

4. | Päť najhorších ingrediencií spracovaných potravín (október)
Spracované jedlá sú pohodlnejšie, ale existujú dôvody, prečo ich výživoví poradcovia neodporúčajú. Majú totiž nepriaznivé vplyvy na telo človeka. Je to najmä zásluhou pridaných látok, ktoré vo veľkom obsahujú.

Prečítať celý článok »

5. | Päť zdravých olovrantov, ktoré vás zasýtia (marec)
Sú tri hodiny, ste v práci, v škole alebo doma, a na vás útočí popoludňajšia únava. Potom sa vám ozve vás žalúdok. Je čas na olovrant. Mnoho ľudí však siahne po nezdravých a málo výživných jedlách. My vám prinášame päť zdravých pokrmov.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Ako zastaviť chuť na sladké raz a navždy? (marec)
Chuť na sladké je niečo, čoho by sa chcel zbaviť každý človek snažiaci sa o chudnutie. Mnoho ľudí si vyvinie zvyk zjesť každý deň nejakú sladkosť, pričom ide o potešenie, ktoré im môže spôsobovať komplikácie pri snahe mať svoju hmotnosť pod kontrolou.

Prečítať celý článok »

2. | Môžete jesť cestoviny aj pri chudnutí? (marec)
Chudnete a milujete taliansku kuchyňu. Život bez cestovín si neviete prezradiť, no z každej strany počúvate, že sa z nich priberá. Poďme si teda zodpovedať otázku, či sa ich skutočne musíte vzdať, ak chcete schudnúť.

Prečítať celý článok »

3. | Päť jednoduchých stratégií, ako jesť viac bielkovín (marec)
Ak cvičíte alebo sa snažíte chudnúť, viete, že z makroživín sú vašim priateľom najmä bielkoviny. Nie je ľahké ich však získať zo stravy vo väčšom množstve. Teraz vám k tomu pomôže päť jednoduchých stratégií.

Prečítať celý článok »

4. | Počítanie makroživín pre začiatočníkov (marec)
Nie je to nič nové a nie je to ani príliš komplikované. Počítanie makroživín však môže byť pre začiatočníkov dôvodom na obavy. Ak medzi nich patríte, máme pre vás dobrú správu – prinášame vám krátky manuál, ktorým túto výzvu zvládnete prekonať.

Prečítať celý článok »

5. | Budovanie svalov za každú cenu. Oplatí sa priberať aj s tukmi? (október)
Existujú dve skupiny kondičných cvičencov – takí, ktorí sa udržiavajú celoročne vo forme a robia pomalé pokroky, a takí, ktorí chcú výsledky rýchlo a po období rysovania naskočia na vlak objemovky.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist