InstagramFacebookYoutube
Tréning

Najpopulárnejšie články roka 2017 o tréningu

28. decembra 2017
Najpopulárnejšie články roka 2017 o tréningu
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2017 publikovali o tréningu.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Šesť špičkových cvikov, ktoré pravdepodobne nerobíte (február)
Drepy, tlaky, príťahy sú základmi budovania svalovej hmoty. Existuje však aj niekoľko skvelých cvikov, ktoré nájdete v arzenáli bežného cvičenca len zriedka. Prinášame vám šesť z nich.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Štyri základné dôvody, prečo ešte nie ste vyšportovaní (marec)
Ak sa snažíte schudnúť a vybudovať vyšportované telo, ale nedarí sa vám to, nemusíte automaticky hľadať rôzne špeciálne techniky a triky, ako si proces zefektívniť. Najskôr musíte zistiť, či nerobíte chybu v základoch.

Prečítať celý článok »

3. | Atraktívny tréning brucha, ktorý vám vylepší tehličky (apríl)
Ktorý chlap by nechcel mať na bruchu vyrysované tehličky? Dokážu zmeniť váš život. Budete sa cítiť istejšie, lepšie a samozrejme aj zdravšie. Nie je však ľahké dosiahnuť ich, čo ich prestíž ešte viac zvyšuje.

Prečítať celý článok »

4. | Šesť cvikov, ktoré vám garantovane prinesú nové svaly (november)
Skúsenejší cvičenci možno spozorovali chybu, ktorej sa dopúšťajú začiatočníci i mierne pokročilí nadšenci budovania svalovej hmoty – vyberajú si nesprávne cviky a márnia nimi dlhý čas v posilňovni. Aké cviky by však mali robiť namiesto toho?

Prečítať celý článok »

5. | Päť vecí, ktoré musíte urobiť, ak vám nerastú svaly (december)
Dlho sa vám darilo budovať novú svalovú hmotu a dlho ste získavali novú silu. Potom to však všetko zastalo a ste frustrovaní. Nebojte sa. Stáva sa to a je to vcelku bežné. Čo musíte urobiť, aby ste znova naštartovali proces budovanie svalovej hmoty a sily?

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Päť cvikov, ktoré zvýšia vašu športovú výkonnosť (január)
Chcete podávať lepšie výkony v športe, ktorému sa súťažne či rekreačne venujete? Posilňovanie pomôže. Pomôže však ešte viac, ak si vyberiete tie správne cviky a nebudete strácať energiu tými neefektívnymi.

Prečítať celý článok »

2. | Budujte svaly vďaka princípom Joe Weidera (október)
Weider vybudoval svoju postavu v časoch, kedy sa nevyužívali anabolické steroidy a doplnky výživy neboli tak rozšírené ako v súčasnosti. Počas svojej púte si všimol, že niektoré veci pomáhajú budovať svaly efektívnejšie a neskôr o tom písal aj vo svojich článkoch.

Prečítať celý článok »

3. | Vysoko intenzívny tréning pre silu, chudnutie a kondíciu (jún)
Chcete sa zbaviť zvyšných tukových zásob a zároveň popracovať na základoch pre ďalšiu objemovku? Chcete v jednom tréningu budovať aj kondíciu, aj silu? Potom ste na správnej adrese.

Prečítať celý článok »

4. | Odhaľujeme najhlúpejšie mýty o tréningu brucha (máj)
Čo hovorí lepšie o kondičnej úrovni cvičenca? Veľké bicepsy alebo vyrysované brucho? V ideálnom prípade oboje, ale brucho vyhráva. Je totiž potrebná veľká snaha a disciplína, aby ste si vybudovali tehličky a získali tým rešpekt ľudí.

Prečítať celý článok »

5. | Tréning pre skúsených: Tabata pre celé telo (apríl)
Chcete spáliť posledné tukové zásoby a nechcete sa vzdať činiek? Máme pre vás dobrú správu – prinášame vám tréningový plán, vďaka ktorému počas týždňa precvičíte partie celého tela a podporíte chudnutie i budovanie kondície. Má to však jeden háčik – bude to náročné.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist