InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

Spáľte tuky a vyzerajte úžasne – s 5 minútami cvičenia denne a príjemnou masážou

Autor: PR článok  /   05. februára 2018
Spáľte tuky a vyzerajte úžasne – s 5 minútami cvičenia denne a príjemnou masážou
Ak by ste venovali cvičeniu iba 5 minút denne a získali by ste ploché bruško, pevné ruky, pevný zadok, štíhle nohy a stehná, išli by ste do toho? Mnoho ľudí delí od dokonalej postavy neznalosť – nevedia ako cvičiť, s akým náradím, na akých prístrojoch, ako dlho, koľko opakovaní robiť a pod. Zabudnite na komplikované tréningy a skúste si zacvičiť na AB generátore.

AB generator je jednoduchý a veľmi efektívny prístroj, ktorý v sebe spája kardio aj posilňovanie. Tajomstvom je kombinácia jogových plankových pozícií so sklápačkami. Stačí si len kolená položiť na mäkké valce a priťahovať ich k lakťom. Naraz si tak precvičíte svaly brucha, rúk, paží, zadku, nôh. Je veľmi skladný a vhodný pre začiatočníkov i pokročilých. Stupeň záťaže meníte zmenou uhla sklonu prístroja. Stačí 5 minút denne, v pohodlí domova a výsledky sa dostavia už v priebehu niekoľkých týždňov. Do troch minút sa spotíte a po piatich minútach máte hotovo.

Ak sa po cvičení či namáhavom dni v práci potrebujete uvoľniť a zrelaxovať, masáž je na to ako stvorená. Zmierňuje únavu a napätie, zlepšuje cirkuláciu krvi, zvyšuje pohyblivosť a upokojuje nervový systém. Pomáha uvoľniť stuhnuté svaly, eliminuje chronickú bolesť a zmierňuje psychický stres každodenného života. Salóny a kúpele majú vo svojej ponuke masáže najrôznejšieho druhu, ale nie každý si môže pravidelne takéto služby dovoliť, či už z časového alebo finančného hľadiska. Riešením je domáci masážny prístroj.

Masážny prístroj do ruky

MASÁŽNE PRÍSTROJE DO RUKY

Sú malé, ľahké, dobre sadnú do ruky, môžu byť s rotáciami, vibráciami, infračerveným svetlom... Slúžia na masáž určitej oblasti tela a väčšinou majú možnosť nastavenia výkonu.

MASÁŽNA PODLOŽKA

Masážna podložka môže mať podobu matraca alebo podložky, ktorú umiestnite na stoličku, pohovku, prípadne sedačku v aute. Masírovať si môžete chrbát i zadok prostredníctvom rotačných alebo valcových masážnych hlavíc. Vyhrievanie masírovaných svalov zabezpečujú lúče Blue-ray a infračervené žiarenie. Na matracovej podložke môžete ležať a oddávať sa relaxačnej masáži celého tela.

MASÁŽ CHODIDIEL

Efektívne masážne prístroje na chodidlá sú založené na reflexnej masáži. Ide o masáž reflexných bodov, ktoré sa nachádzajú na chodidlách a spájajú sa s dôležitými orgánmi celého tela – masážou chodidiel teda pôsobíte aj na dané orgány.

MASÁŽNY VANKÚŠ

Ak potrebujete masáž krku, ramien, chrbta, nôh, zabezpečí vám ju masážny vankúš. Je malý, ľahký a prenosný. Väčšinou je vybavený ohrievaním masírovaného svalstva, vďaka čomu sa svaly lepšie uvoľnia a nervový systém sa upokojí.

AB posilňovač brušných svalov ako aj bohatú ponuku masážnych pomôcok a prístrojov nájdete v inSPORTline. Doprajte si príťažlivé krivky tela a kvalitnú masáž. Budete sa cítiť skvelo, čo oceníte nielen vy, ale všimne si to aj vaše okolie. Zaručene!

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist