InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2016 o motivácii

25. decembra 2016
Najpopulárnejšie články roka 2016 o motivácii
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2016 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Štyri kroky k tomu, aby ste sa namotivovali pred tréningom (jún)
Či už máte problém odštartovať alebo sa udržať v „zóne“, vždy sa zíde nový motivačný impulz. Niekedy nestačia ani dobré úmysly. Našťastie, aj trápenie so získaním motivácie sa dá poraziť. Nasledujúce štyri kroky by vám mali pomôcť.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Osem prirodzených spôsobov, ako poraziť depresiu (január)
Všimli ste si, že už vám aj maličkosti dokázali poriadne zmeniť náladu? Ak vás vo vašom živote trápia depky a stretávate sa s negativizmom, možno by ste mali skúsiť nasledujúcich osem trikov, ktorými si náladu môžete radikálne vylepšiť.

Prečítať celý článok »

3. | Motivujte sa 10 známymi citátmi o úspechu a zlyhaní (apríl)
S cestou za vysnívanými cieľmi sa spája úspech i zlyhanie. Ak sa potrebujete motivovať v ceste za vašimi snami a chcete, aby vás zlyhania nezlomili a úspechy potešili, prečítajte si nasledujúce citáty.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Naštartujte premenu svojho tela pomocou týchto piatich krokov (október)
Ak sa chcete odhodlať k premene vášho tela, máme pre vás dobrú správu – dá sa osvojiť prístup, ktorý vám pomôže dostať sa na cestu za vysnívanou postavou. Stačí len vedieť kroky, ktoré musíte urobiť, aby ste sa k tomu nakoniec odhodlali.

Prečítať celý článok »

2. | Zvyky ľudí, ktorí sa pýšia skvelou kondíciou (september)
Chceli by ste mať lepšiu kondíciu? Špičkoví športovci, ktorí sa môžu popýšiť skvelou formou, vám môžu byť vhodným príkladom. Prinášame vám päť zvykov alebo vlastností, vďaka ktorým sú tam, kde sú.

Prečítať celý článok »

3. | Štyri vedecky overené spôsoby, ako sa motivovať k cvičeniu (október)
Chceli by ste cvičiť pravidelne, ale neviete sa k tomu prinútiť? Nedokážete cvičiť dostatočne konštantne, aby ste si vyvinuli zvyk, ktorý vám pomôže k lepšiemu zdraviu, krajšiemu telu a vyššej sebadôvere? Možno ste práve našli cestu za tou správnou motiváciou.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist