InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Najpopulárnejšie články roka 2016 o ženskom fitness

26. decembra 2016
Najpopulárnejšie články roka 2016 o ženskom fitness
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2016 publikovali o ženskom fitness.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Chcete sa zbaviť bruška? Využite tieto tipy (január)
Ploché pevné bruško je snom mnohých žien. Ak by ste aj vy chceli spáliť z brucha nadbytočné tuky, je ten správny čas, aby ste tak urobili. Ak sa k tomu skutočne odhodláte, možno vám pomôžu nasledujúce tipy, ktoré vám prinášame.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Tri cviky s vlastnou váhou tela na pálenie tukov a budovanie svalov (marec)
Nemáte k dispozícii žiadne činky a chcete schudnúť a spevniť svoje telo? Nevadí. Prinášame vám cviky, ktoré sú jednoduché a na ich vykonávanie vám postačí len váha vlastného tela. Najlepšie na tom je, že sú len tri, pokryjú celé telo a môžete ich cvičiť aj v pohodlí domova.

Prečítať celý článok »

3. | Štyri cviky, ktoré vám zdvihnú prsia aj sebavedomie (apríl)
Ovisnuté prsia. Ktorá ženy by sa s nimi tak ľahko zmierila, že? Našťastie, existuje spôsob, akým si naše prednosti trochu vylepšiť. A nie, nie je to prostredníctvom plastickej operácie. Odpoveď treba hľadať v posilňovni.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Zaujímavé fakty o posilňovaní u žien (september)
Čoraz viac sú si ženy vedomé toho, že posilňovanie dokáže poskytnúť množstvo prospešných účinkov, či už v ceste za chudšou postavou alebo v snahe posilniť si zdravie. Niektoré fakty súvisiace s cvičením však zostávajú bokom.

Prečítať celý článok »

2. | Chcete mať silnejší úchop? Tieto štyri cviky vám pomôžu! (december)
Ste ženou, a tak sila úchopu nie je vec, o ktorej premýšľate. Možno vám neprišlo ani na um, ako dokáže silnejší úchop zmeniť váš život.

Prečítať celý článok »

3. | Jedlá ideálne pre dni, keď máte menštruáciu (január)
S tým, že nás pravidelne postihuje menštruácia sa musíme jednoducho len zmieriť. S tým, že nás každý mesiac postihnú bolesti, nadúvanie, únava či zlá nálada sa však zmieriť nemusíme. Existujú jedlá, ktoré tieto symptómy dokážu potlačiť.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist