InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (21. týždeň 2018)

27. 5. 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (21. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Šesť faktorov, ktoré obmedzujú váš úspech

Úspech nie je nikomu dopredu darovaný a môžete ho dosiahnuť aj vy. Stačí robiť správne veci a vyhýbať sa tým nesprávnym. A práve tie nesprávne sú často tými, ktoré vám bránia v rozkvete. Preto by ste sa mali naučiť žiť bez nich.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako sa dobre zamestnať bez pracovných skúseností?

Prax je podmienkou, znie v mnohých pracovných inzerátoch. Otázku, ako sa dobre zamestnať, rieši každý rok nespočetné množstvo absolventov stredných či vysokých škôl, ktorí nemajú žiadne pracovné skúsenosti.

Prečítajte si celý článok »

Lenivý a ľahko rozptýliteľný. Ako zostane takýto človek disciplinovaný?

Ak chcete dosahovať svoje ciele, jasným predpokladom toho nie je len samotná tvrdá a rozumná práca, ale hlavne disciplína, ktorá vás u nej udrží. Nie všetci však majú rovnaký stupeň sebadisciplíny.

Prečítajte si celý článok »

Prečo by ste nemali podľahnúť materializmu?

Mnoho ľudí sa ženie za hmotnými statkami, majetkami. Venujú tomu veľa energie i času. Je však toto cesta, ako žiť život dostatočne dobre? Máme len jednu šancu na život, preto by sme ju nemali premrhať.

Prečítajte si celý článok »

Ako prežiť sklamanie a posunúť sa ďalej?

Už ste ich pár za svoj život zažili a ešte ich aj zažijete. Niektoré sú menšie, iné väčšie. Sklamania. Narušia vaše nádeje, zničia vaše predstavy. Sklamanie však nie je koncom sveta, a preto nemôžete po ňom vešať hlavu.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist