InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (27. týždeň 2018)

08. júla 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (27. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

5 spôsobov, ako odštartovať produktívny deň

S vaším dňom je to podobné ako s domom. Ak chcete mať stabilný dom, musíte najskôr postaviť kvalitné základy. Ak chcete zažiť produktívny, takisto musíte vybudovať základy. A tými sú v tomto prípade veci, ktoré urobíte hneď ráno.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako viesť svoj predajný tím v období trápenia?

Aj vysoko produktívne predajné tímy niekedy narazia na prekážku a trápia sa. Problém sa zhoršuje, ak sa nerieši. A všetko začína u vedenia. To si musí uvedomiť, že potenciál trápenia znižuje dlhodobý prístup a práca s tímom, ktorý je k dispozícii.

Prečítajte si celý článok »

Ako si robiť lepšie poznámky?

Písať si poznámky na prednáškach či stretnutiach je veľmi dôležité. Už samé o sebe je veľkým plusom, no dá sa ešte optimalizovať. Dôležité je, aby ste si osvojili tri zásady, vďaka ktorým lepšie zvládnete spracovať dané informácie.

Prečítajte si celý článok »

Ako na financie v manželstve či životnom partnerstve?

Vstupujete do novej fázy svojho života a chcete sa usadiť so svojím partnerom? Čaká vás spoločné bývanie alebo svadba a neviete, ako sa postarať o životné náklady a financie v domácnosti? Prinášame vám prehľad možností, ktoré máte.

Prečítajte si celý článok »

Štyri spôsoby, akými si okamžite vylepšite meditáciu

Mnoho ľudí si potrebuje v modernom svete oddýchnuť nie len fyzicky, ale aj duševne. Aj preto sa v ostatných rokoch začala dostávať do popredia meditácia. Ak to aj vy s ňou chcete skúsiť alebo ju už praktizujete, mali by ste vedieť, že je omnoho ťažšie udržať svoju myseľ pokojnú, ako ste si mohli myslieť.

Prečítajte si celý článok »

Jedlá, ktorá vám zlepšia náladu

V minulosti nebol ničím nezvyčajným, že sa na liečbu používali rôzne jedlá. Aj v súčasnosti majú svoj význam a dokonca sú ich účinky potvrdzované vedeckými výskumami. Jeden z nich nedávno dokázal, že niektoré jedlá vplývajú aj na lepšiu náladu. V tomto článku si ich predstavíme.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist