InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (29. týždeň 2018)

22. júla 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (29. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Naštartujte svoj produktívny deň tým správnym spôsobom

Rána nie sú pre väčšinu ľudí obľúbené. Nie sú ľahké. Musíte sa zobudiť a vstať z pohodlia postele. Pozitívom však je, že ak je ráno vaša najmenej obľúbená časť dňa, tak vás v ďalších hodinách čakajú lepšie časy. Avšak, v skutočnosti je tu veľké ale. Ak máte zlú náladu a zlý prístup hneď z rána, je šanca, že váš deň nebude taký produktívny, ako by byť mohol.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako využiť žiarlivosť vo svoj prospech?

Je ľahké uniesť sa skúmaním životov ostatných a neraz sa stane, že pohľad na to, čo vlastnia, alebo na to, čo zažívajú, vzbudí u jedinca pocity závisti alebo žiarlivosti. Mnohí to považujú za zlú vlastnosť, aleje človeku prirodzená a dá sa využiť aj ako výhoda.

Prečítajte si celý článok »

Chyby, ktorých sa dopúšťate pri utešovaní druhých

Každý si to v živote zažil. Priateľ k vám prišiel s tým, že ho niečo trápi. Možno si myslíte, že ide o triviálnu záležitosť a tak ho rýchlo odbijete tým, že o nič nejde a všetko bude v poriadku. Možno na druhú stranu neviete, čo máte povedať. Pri utešovaní druhých robia ľudia často rovnaké chyby a my na ne v tomto článku poukážeme.

Prečítajte si celý článok »

Cvičenie doma má svoje výhody. Aké sú tie najväčšie?

Mnohých to hrnie do komerčných posilňovní, iní uprednostňujú domáce prostredie. Pre mnohých je práve domáce cvičenie spôsobom, ako udržovať svoj záväzok k zdravému životnému štýlu. V tomto článku si predstavíme tri najväčšie výhody domácej posilňovne.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist