InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (42. týždeň 2018)

21. októbra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (42. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

7 jednoduchých spôsobov, ako sa motivovať

Cítite stratu motivácie? Máte jej v ostatnom čase menej ako zvyčajne a potrebovali by ste sa nejako naštartovať? Možno vám pomôže sedem jednoduchých tipov, ktoré vám prinášame v tomto článku.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Manažment času: 8 tipov, ktoré vám s ním pomôžu

Chcete pracovať efektívne? Chcete toho stihnúť viac za rovnaký alebo kratší čas? Potom sa musíte naučiť správne si riadiť svoje časový fond. S manažmentom času vám pritom pomôže aj nasledujúcich osem tipov.

Prečítajte si celý článok »

Zdravý život je základom pre úspešný život

Zdravie nie je vecou, ktorú by mnoho ľudí dostatočne často oceňovalo. Na um ľuďom príde najmä vtedy, keď ich postihne choroba. Až vtedy si uvedomia, aké je zdravie cenné. Bez neho by sme nemohli žiť úspešný život.

Prečítajte si celý článok »

Osem tajomstiev ľudí s pevným zdravím

Možno aj vy poznáte osoby, ktoré nikdy nevidíte choré. Existuje veľa ľudí, ktorí sú chorí len výnimočne. Aké je ich tajomstvo? Čo robia správne, aby zostali neustále zdraví? Prinášame vám niekoľko osvedčených trikov.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist