InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (43. týždeň 2018)

28. októbra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (43. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Ďalších 7 jednoduchých spôsobov, ako sa motivovať

Prednedávnom sme vám priniesli 7 praktických a jednoduchých tipov, ktoré vás dokážu motivovať k aktivite. Ak vám nestačili, potom vám v nadväznosti na daný článok prinášame ďalšiu sedmičku.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Chcete vyššiu výplatu? Požiadajte o to správne

Nie je ľahké požiadať o vyššiu mzdu, ale ak veríte, že si ju skutočne zaslúžite, odhodlajte sa ísť sa šéfom a požiadať ho o zvýšenie platu. Požiadajte ho však správne vďaka nasledujúcim tipom. Ich aplikovanie vám konfrontáciu uľahčí a zvýši pravdepodobnosť úspešného výsledku.

Prečítajte si celý článok »

Inteligentný optimista v tomto svete vyhráva. Ako sa ním stať?

Realita súčasného sveta poskytuje na pohľad len malý priestor pre optimizmus a čoraz viac ľudí trpí depresiami. Je tu však nádej. Podľa francúzskych psychológov súčasná doba praje tzv. inteligentným optimistom.

Prečítajte si celý článok »

Vypadávajú vám vlasy? Jedzte týchto 6 jedál

Vypadávajú vám vlasy v čase diéty? Je to celkom bežný jav, ktorý možno pozorovať u ľudí, ktorí sa prísnou diétou snažia docieliť stratu podkožného tuku. V iných prípadoch to však spôsobuje aj nesprávna zvolená výživa. Ak chcete posilniť svoje vlasy a zabrániť ich vypadávaniu, ste na dobrej adrese.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist