InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (48. týždeň 2018)

02. decembra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (48. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Maličkosti, po ktorých sa okamžite budete cítiť sebavedomejšie

Dostanete úlohu, ktorá pre vás môže znamenať posun v kariére, ale zároveň ide o výzvu, ktorá vás straší. Myslíte si, že je príliš ťažká a vy nebudete schopní ju vykonať. Takto sa u vás prejavuje nedostatok sebavedomia. Ako si ho zvýšiť?

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Dochádzate do práce verejnou dopravou? Tieto tipy vám cestu vylepšia

Ak patríte medzi tých, ktorí nemajú svoju prácu v meste svojho bydliska alebo do nej nedochádzajú autom, potom vás čaká cesta verejnou dopravou, ktorá vám z dňa berie významnú dávku času. Ako si túto cestu vylepšiť natoľko, že ju budeme vnímať aj za niečo, čo je pre vás užitočné?

Prečítajte si celý článok »

Najdôležitejšie veci, ktoré robia skutoční priatelia

Kamaráti v našich životoch prichádzajú a odchádzajú. Len tí skutoční však s nami vydržia až do konca. Ide pritom o osoby, na ktoré sa môžete spoľahnúť najviac. Aké vlastnosti z nich robia vašich skutočných priateľov?

Prečítajte si celý článok »

Štyri veci, ktoré vám môže zívanie naznačovať

To, že ste unavení, nie je pravý dôvod toho, prečo zívate. Viete, čo vám zívanie chce napovedať? Nejde o jednú vec, ale rovno o štyri, ktoré si teraz v tomto článku poodhalíme.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist