InstagramFacebookYoutube
Výživa

Najpopulárnejšie články roka 2018 o výžive

25. decembra 2018
Najpopulárnejšie články roka 2018 o výžive
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2018 publikovali o výžive.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Päť živín, ktoré budujú svaly a nie sú bielkovinami (marec)
Keď príde k svalom a výžive, všetku slávu získavajú bielkoviny. Dáva to zmysel, keďže pomáhajú svaly chrániť, obnovovať i budovať. Pravdou je, že bielkoviny sú dôležité, no existujú aj ďalšie živiny, ktoré sú pre zdravie a budovanie svalov kľúčové.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Najhoršie chyby, ktoré robíte pri príjme bielkovín (september)
Aj napriek rozšíreniu skutočnosti, že bielkoviny sú základom zdravej výživy vedúcej aj k budovaniu svalov a chudnutiu, mnoho ľudí sa pri ich príjme dopúšťa veľkých chýb. A v tomto článku poukážeme na šesť tých najhorších.

Prečítať celý článok »

3. | 8 spôsobov, akými vplývajú bielkoviny na chudnutie (apríl)
Chceli by ste svoje chudnutie zoptimalizovať? Potom by cestou mohlo byť zvýšenie príjmu bielkovín. Prečo? Pretože vám poskytnú až osem benefitov, ktoré urýchlia spaľovanie nadbytočných tukov.

Prečítať celý článok »

4. | Osem najlepších sacharidov vhodných pred tréningom (január)
Ak chcete absolvovať kvalitný tréning, musíte mať dostatok energie. Tú vám dodajú najmä sacharidy. Preto sa pozrieme na to, ktoré jedlá sú pre vás najvhodnejšie práve v období pred cvičením.

Prečítať celý článok »

5. | Tri kroky k tomu, aby ste si udržali svaly pri chudnutí (jún)
Ak ste úspešne zavŕšili objemovú prípravu, tak teraz asi nebudete chcieť prísť o ťažko nadobudnutú svalovú hmotu pri snahe vyrysovať sa pred letnou sezónou. Aby ste stratili čo najmenej svalov, musíte si v prvom rade ustrážiť diétu.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | 9 jedál, ktoré sú zdravšie, keď sú uvarené (jún)
Jesť surovú zeleninu je dobrá vec a kým mnohí argumentujú tým, že varená stráca živiny, existuje aj niekoľko druhov, u ktorých je opak pravdou – sú zdraviu prospešnejšie až keď sa uvaria. Prinášame vám deväť z nich.

Prečítať celý článok »

2. | 5 tipov, ktorými utlmíte chuť na sladké (február)
Nie je nič nezvyčajné, ak sa z ničoho nič u vás vyskytne obrovská chuť na sladké. Stáva sa to aj nám, stáva sa to každému. Často sa snažíte dodržiavať diétu, ale popoludní už viac odolávať nedokážete. Nemusíte však len priznať porážku. Môžete s chuťou na sladké bojovať.

Prečítať celý článok »

3. | Chcete cestoviny s minimom kalórií? Skúste Shirataki (jún)
Cestoviny sú pokrmom, ktorý sa dá pripraviť nekonečným množstvom spôsobov. Preto sú aj také obľúbené. Bežné cestoviny však nie sú práve ideálnym jedlom, pokiaľ je cieľom človeka schudnutie nadbytočných kilogramov. Našťastie, existuje fantastická alternatíva.

Prečítať celý článok »

4. | 7 najväčších chýb, ktoré robia ľudia snažiaci sa jesť zdravo (január)
Naučiť sa jesť zdravo nie je až také ťažké, ako by sa mohlo zdať. Napriek tomu sa však často stane, že sa osoby, ktoré sa starajú o kvalitu svojho života, neúmyselne dopúšťajú chýb. My vám v tomto článku prinášame tie najväčšie.

Prečítať celý článok »

5. | Tieto jedlá by do úst pravý športovec nedal (apríl)
Skutoční profesionálni športovci vedia, že to, čo jedia, do významnej miery ovplyvňuje ich formu a výkonnosť. Aby získali pred konkurentmi výhodu, vyhýbajú sa jedlám s minimálnym nutričným úžitkom.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist