InstagramFacebookYoutube
Zdravie

Najpopulárnejšie články roka 2018 o zdraví

28. decembra 2018
Najpopulárnejšie články roka 2018 o zdraví
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2018 publikovali o zdraví a zaujímavostiach.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Štyri veci, ktoré vám môže zívanie naznačovať (január)
To, že ste unavení, nie je pravý dôvod toho, prečo zívate. Viete, čo vám zívanie chce napovedať? Nejde o jednú vec, ale rovno o štyri, ktoré si teraz v tomto článku poodhalíme.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Čo je lepšie pre regeneráciu, sauna alebo ľadový kúpeľ? (marec)
Je bežné vidieť, ako profesionálni športovci po ťažkom športovom výkone skončia vo vani, kde podporujú svoju regeneráciu v ľadovom kúpeli. Sú však aj takí, ktorí radšej zájdu do sauny s vierou, že práve tá pomôže ich zotaveniu. Čo je teda lepšie?

Prečítať celý článok »

3. | 15 tipov, ktoré vám pomôžu udržať mód pálenia tukov (máj)
Ak chcete prísť o nadbytočnú tukovú vrstvu, tento článok je stvorený presne pre vás. Ukáže vám niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu páliť kalórie neustále počas celého dňa. Tipy, ktoré pomôžu udržať telo v kalorickom deficite, zrýchlia jeho metabolizmus a zefektívnia využívanie tukov ako zdroj energie.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Zlé držanie teľa vás ovplyvňuje viac, ako si myslíte (marec)
Vaše držanie tela a to, ako sa pohybujete, môže hovoriť o vašej osobnosti viac, ako si uvedomujete. Okrem toho, aký vplyv zanecháte na druhých, má aj svoj vplyv na vaše vlastné telo.

Prečítať celý článok »

2. | Čo je to svalová pamäť? (január)
Sedliacky rozum nám hovorí, že ak pravidelne a dlhodobo posilňujeme a potom na niekoľko týždňov prestaneme, tak začneme strácať svalovú hmotu a prídeme o pokroky, ktoré sme urobili. V skutočnosti to však nemusí byť až taká katastrofa. Existuje tu totiž svalová pamäť.

Prečítať celý článok »

3. | Zvyky, ktoré najviac ohrozujú vaše duševné zdravie (november)
Mnoho ľudí vie, že depresiu spôsobujú aj veci, ktoré veľmi neovplyvníme – smrť blízkeho, strata zamestnania a podobne. Existujú však aj veci, ktorými si sami ohrozujeme duševné zdravie. A práve na tie sa v tomto článku zameriame.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist