InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Najpopulárnejšie články roka 2018 o ženskom fitness

30. decembra 2018
Najpopulárnejšie články roka 2018 o ženskom fitness
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2018 publikovali v rubrike pre ženy.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Chudnite a budujte silu: Štvortýždňový tréningový plán pre ženy (jún)
Behanie, bicyklovanie či nejaké iné druhy kardia sú veľmi dobrou cestou, ako spáliť nadbytočné tuky, ale skôr či neskôr vás privedú k bodu, v ktorom začnete stagnovať. Prinášame vám tréning, ktorý je síce zameraný primárne na posilnenie svalov, no ktorý vám pomôže aj s chudnutím.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Domáci tréning chrbta a bicepsov pre každú ženu (marec)
Ak si chcete posilniť a vytvarovať svoj chrbát a ruky, potom ste na správnej adrese. V tomto článku vám prinášame tréning chrbta a bicepsov, ktorý je vhodný viac-menej pre každú z vás.

Prečítať celý článok »

3. | Cvičenie a veľké prsia. Tieto tipy vám pomôžu (marec)
Veľké prsia môžu byť ozdobou žien a tým, čo niektorí chlapi chcú, no vedia spôsobiť aj komplikácie. Niektoré ženy s nimi riešia problémy aj pri cvičení a vyhýbajú sa trebárs behu alebo skákaniu cez švihadlo.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | 10 tipov pre perfektný tréning (november)
Pekné chudé a pevné telo začína a končí u perfektného tréningu. Ako však máte vedieť, či ten váš spĺňa toto kritérium? Prinášame vám desať tipov, ktoré ak dodržíte, tak svoje tréningové snaženie významne zlepšíte.

Prečítať celý článok »

2. | Maximalizujte účinky tréningu stravou po cvičení (február)
To, čo konzumujete po vašom tréningu, je rovnako dôležité ako to, čo jete pred ním a počas neho. A neplatí to len pre mužov. Správna potréningová výživa pomáha zefektívňovať cvičenie aj ženám.

Prečítať celý článok »

3. | Čo o vašom zdraví hovorí pomer pásu k bedrám? (október)
Väčšinou, keď sa niekto baví o pomere pásu k bedrám, tak ide o otázku atraktívnosti. Niektorí ľudia si však ani neuvedomujú, že tento pomer môže byť aj zrkadlom toho, v akom stave je ich telo po zdravotnej stránke.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist