InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2018 o motivácii

29. decembra 2018
Najpopulárnejšie články roka 2018 o motivácii
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2018 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | 10 rozdielov medzi úspechom a zlyhaním v procese chudnutia (jún)
Bežný človek snažiaci sa schudnúť hľadá spôsoby, ako to dosiahnuť. Hľadá revolučný tréning, hľadá špeciálnu diétu, hľadá zázračne doplnky výživy. Popritom všetkom však zabúda na vecí, ktoré urobia skutočný rozdiel v tom, či uspeje alebo nie.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | 10 dôvodov, prečo nenávidíte cvičenie. Čo s nimi robiť? (marec)
Je ťažké začať nový cvičebný program a ešte ťažšie je držať sa ho dlhodobo. Pri ťažkom dennom harmonograme a nedostatku motivácie sa ľahko stane, že vynecháte tréning. No to môže viesť k začarovanému cyklu.

Prečítať celý článok »

3. | 13 inšpiratívnych citátov pre úspešný rok 2018 (január)
Ak potrebujete dávku motivácie, prečítajte si nasledujúcich 13 skvelých inšpiratívnych citátov, ktoré sú na úvod nového roka ako stvorené.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Toto si pripomeňte, keď budete chcieť vynechať tréning alebo zjesť kalorické jedlo (október)
Nebuďte na seba prehnane tvrdí, keď raz za čas zhrešíte v diéte, keď budete na oslave piť príliš veľa alkoholu alebo keď sa rozhodnete vynechať jeden tréning. Nie je to síce ideálne správanie, ale na druhú stranu nemá zmysel sa za to lynčovať. Mali by ste skúsiť niečo iné.

Prečítať celý článok »

2. | Aký vplyv má cvičenie na vašu psychiku? (september)
Potrebujete motiváciu, aby ste sa dostali zo zóny pohodlia a urobili jedno opakovanie cviku navyše? Mohli by sme vám pripomínať, ako budete mať väčšie bicepsy, ako budete silnejší. Ale cvičenie nemá len prospešné účinky na fyzickú stránku bytosti.

Prečítať celý článok »

3. | Ako sa vyhnúť strate záujmu o pravidelné cvičenie? (apríl)
Mnoho ľudí sa nadchne k cvičeniu, nejaký ten týždeň vydržia a potom sa dostavuje kríza. Cvičenie sa dostáva na vedľajšiu koľaj, ľudia prestanú cvičiť pravidelne alebo o tréningy stratia záujem úplne. Ako sa vyhnúť takejto strate záujmu?

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist