InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (50. týždeň 2018)

16. decembra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (50. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Ako sa namotivovať k akcii, keď nad vami vyhráva lenivosť?

Ste nemotivovaní a nič sa vám nechce robiť, ale máte povinnosti alebo veci, ktoré by ste radi mali dokončené? Je normálne, že sa takto občas cítite, dôležité však je prekonať toto trápenie a aj napriek nemu sa pustiť do práce.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Máte na to byť úspešným podnikateľom?

Úspešní podnikatelia nezlepšujú život len sebe získanými majetkami. Pomáhajú napĺňať dopyt zákazníkov a tiež môžu podporovať svojich zamestnancov k napĺňaniu ich potenciálu. Chceli by ste aj by založiť úspešný podnik?

Prečítajte si celý článok »

Myšlienky vám bránia zaspať. Čo treba urobiť?

Niekto dokáže zaľahnúť do postele, nechať mimo nej svoje starosti a rýchlo zaspať. Väčšina ľudí sa však s potulujúcimi sa myšlienkami vyrovnáva ťažko. Čo robiť, aby ste sa s nimi dokázali vyrovnať a v rámci možnosti sa dobre vyspali?

Prečítajte si celý článok »

Prečo je káva prospešná? Toto je 7 dôvodov

Káva nie je len teplá dávka energie, ale môže mať pre vás aj iné výhody. V posledných rokoch a dekádach sa urobilo mnoho výskumov, ktoré skúmali jej vplyv na zdravie ľudí, a v tomto článku sme schopný predstaviť sedem dôvodov, prečo je káva prospešná.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist