InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (51. týždeň 2018)

23. decembra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (51. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

10 otázok, ktoré vás pomôžu inšpirovať v horších časoch

Cítite sa nemotivovane? Chýba vám inšpirácia, aby ste urobili niečo poriadne? Možno vás nebaví vaša práca, možno od vás odchádza vášeň. Ak ju chcete znova objaviť, mohli by ste sa skúsiť sami seba opýtať niekoľko otázok.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako úspešne predať hocičo hocikomu?

Kľúčom v úspechu každého biznisu je predaj. Ak chcete byť úspešným predajcom, musíte si osvojiť nasledujúce tipy, ktoré vám umožnia predať hocičo hocikomu a zvýšiť tak príjmy vašej spoločnosti.

Prečítajte si celý článok »

Čo robiť, aby vaše rána neboli také hektické?

Nechcete už viac ráno behať z miesta na miesto, neustále kontrolovať hodiny a odchádzať do práce s pocitom neistoty, že ste na niečo zabudli? Hektické ráno môžete pomocou niekoľkých krokov premeniť na ráno, ktoré máte plne pod kontrolou.

Prečítajte si celý článok »

Chcete sa dožiť vysokého veku? Stravujte sa takto

Raz za čas počujete o človeku, ktorý sa dožil 100 rokov. Na to, aby ste sa aj vy dožili takého veku, neexistuje žiaden magický recept. Môžete však urobiť niečo preto, aby ste sa dožili čo najvyššieho veku. A všetko to začína pri strave.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist