InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Päť dôvodov, prečo by ste sa mali dať do leta do formy

23. februára 2019
Päť dôvodov, prečo by ste sa mali dať do leta do formy
Leto sa nezadržateľne približuje a vy ešte sedíte na gauči a veselo si vychutnávate kalorické maškrty? Čo takto dať sa pred letom do formy?

Ak len uvažujete nad tým, že by ste mali niečo urobiť so svojou postavou pred príchodom leta, potom vás k činom možno dovedie nasledujúcich päť dôvodov, pre ktoré sa oplatí venovať svoje úsilie tomu, aby ste sa dostali do formy:

1. Zdravie - nie je to všetko iba o tom, ako bude vyzerať, ale aj o tom, ako sa budete cítiť. Budete robiť veci s väčšou ľahkosťou, budete cítiť viac energie, budete zdravšie. Budete mať lepší sexuálny život a aj nálada sa vám zlepší.

Článok pokračuje pod reklamou


2. Väčšia sloboda v obliekaní - nadváha a obezita do významnej miery obmedzujú to, čo si môžete obliecť. Ak budete vo forme, budete si môcť vyberať z väčšieho počtu oblečenia, pretože vám budú k dispozícii aj menšie čísla. Navyše, nebudete sa hanbiť obliecť si niečo vyzývavejšie, pretože nebudete mať čo oblečením maskovať.

3. Viac zábavy - leto ponúka veľa príležitostí pre vyžitie a v lepšej kondícii si zábavu s rodinou či priateľmi užijete vo väčšej miere. Nebudete tak skoro unavené a neodíde vám tak skoro sila. Môžete bez obmedzení športovať, tancovať, chodiť na výlety.

4. Pozornosť druhých - ak chcete byť stredom pozornosti, pravdepodobnosť toho, že ním budete, sa zvyšuje tým, čím máte atraktívnejšiu postavu. Ak chcete hľadať v lete svojho princa, takáto postava vám k tomu určite len pomôže.

5. Inšpirácia pre druhých - keď absolvujete túto cestu a premeníte svoje telo, stanete sa príkladom pre mnohé vaše kamarátky, prípadne rodinných príslušníkov, kolegov či susedov. Stanete sa inšpiráciou, pretože jasne ukážete, že keď sa niečo skutočne chce, tak sa to dá dosiahnuť.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist