InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (15. týždeň 2019)

14. apríla 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (15. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Meradlo úspechu? Šťastie, tvrdí Richard Branson

Mnoho ľudí si pri pomyslení na slovo úspech pomyslí na množstvo peňazí či významné postavenie v spoločnosti. Niektorí ho vidia v rodinnom živote či v šťastí. A práve šťastie je kľúčové aj pre britského miliardára Richarda Bransona.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Citáty Warrena Buffetta o úspechu v práci s peniazmi i v živote

Warren Buffett je synonymom finančného úspechu. Jeden z najbohatších ľudí sveta a investorská ikona si preto zaslúži pozornosť, keď sa snaží povedať niečo múdre. A my vám teraz prinášame 17 jeho citátov, ktoré vás budú inšpirovať nie len k bohatšiemu, ale aj k naplnenejšiemu životu.

Prečítajte si celý článok »

Chcete byť kreatívnejší do 10 minút? Skúste týchto deväť vecí

Moderná kultúra často označuje kreativitu za prirodzený dar. Talent však má s tvorivosťou len málo dočinenia. Aj kreativita je zručnosť, ktorý sa dá naučiť, trénovať a rozvíjať.

Prečítajte si celý článok »

Osem spôsobov, ako bojovať proti bolesti hrdla

Boľavé hrdlo nie je ničím príjemným a mnoho ľudí sa snaží, aby bolesť zmizla čo najskôr. Ešte predtým, ako zamierite k doktorovi, môžete si uľaviť niekoľkými spôsobmi. Prinášame vám ich rovno osem.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist