InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Šťastné a veselé Vianoce od SlovakFitness.sk!

24. decembra 2023
Šťastné a veselé Vianoce od SlovakFitness.sk!
Všetkým čitateľom a priaznivcom SlovakFitness.sk chceme poďakovať za čas, ktorý venujete návštevám nášho webu, a zároveň popriať Šťastné a veselé Vianoce strávené v kruhu najbližších.

Pod stromčekom si ľudia nachádzajú vianočné darčeky. My ich od vás dostávame každý deň v podobe vašich návštev a vernosti. Sme šťastní, že ste tu s nami. Na oplátku sa snažíme každý deň prinášať obsah, ktorý by vám pomohol rásť po fyzickej i mentálnej stránke.

Robili sme to celý rok a teraz by sme sa aj my chceli venovať našim blízkym. Snáď vám nebude vadiť, že si nasledujúcich sedem dní doprajeme trochu viac voľna. Niečo vám však stále budeme prinášať.

Článok pokračuje pod reklamou


Tak ako býva zvykom, v nasledujúcich dňoch budeme už prinášať prehľad najpopulárnejších a najlepších článkov roka. Možno ste niektoré prehliadli a ak nie, opakovanie je matka múdrosti... Články s novými informáciami prídu na rad opäť od 2. januára.

Vianoce sú obdobím, kedy by mal zavládnuť pokoj v duši. Želáme vám, aby ste aspoň na chvíľu zabudli na svoje starosti a prežili krásne sviatky plné šťastia, pohody a lásky.

Šťastné a veselé Vianoce!


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist