InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Havlík skončil štvrtý na Vancouver Pro

26. júla 2015

V sobotu sa v kanadskom Vancouveri uskutočnila profesionálna kulturistická súťaž Vancouver Pro 2015. Zúčastnil sa jej aj slovenský kulturista Štefan Havlík, ktorý skončil tesne za pomyselným stupňom víťazov.

Na západom pobreží Kanady sa súťažilo vo viacerých kategóriách, ale najväčšia pozornosť smerovala na open kategóriu v mužskej kulturistike. V nej podľa predpokladov zvíťazil Fouad Abiad. Najväčším konkurentom mu bol Jonathan Delarosa, ktorý skončil druhý. Obaja už pred súťažou mali účasť na Mr. Olympia istú.

Abiad sa prezentoval v najlepšej forme a tešiť ho to môže hlavne z toho dôvodu, že sa pripravuje na septembrovú „Olympiu“ a prípravu má teraz plne pod kontrolou. Delarosa prišiel na súťaž po chorobe, no napriek tomu mal solídnu formu.

Článok pokračuje pod reklamou


Tretie miesto obsadil Ronaldo Gairy a štvrtý bol Havlík, pre ktorého to bol tretí štart na profesionálnej súťaži v kariére. Za jeho chrbtom skončili Paulo Almeida, Santana Anderson a Ron Partlow.

Poradie Vancouver Pro 2015:
1. Fouad Abiad, 2. Jonathan Delarosa, 3. Renaldo Gairy, 4. Štefan Havlík, 5. Paulo Almeida, 6. Santana Anderson, 7. Ron Partlow.

Kategória do 212 libier

V kategórii do 212 libier takisto súťažilo sedem pretekárov, z ktorých bolo ťažké dopredu vybrať favorita. Nakoniec kategóriu ovládol Shaun Clarida, ktorý sa v tejto sezóne dočkal triumfu na štvrtý pokus. Mnohých sklamal debutant John Meadows, ktorý skončil piaty.

Poradie Vancouver Pro 2015 – do 212 libier:
1. Shaun Clarida, 2. Derik Farnsworth, 3. Patrick Bernard, 4. Mike Lynds, 5. John Meadows, 6. Carlos Rabiei, 7. Rafael Diaz Arechiga.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist