InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (22. týždeň 2018)

03. júna 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (22. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Elon Musk a jeho tipy pre obchodný úspech

Elon Musk je miliardár pôvodom z Južnej Afriky, ktorý výrazne zbohatol vďaka službe PayPal. Následne si mohol začať plniť svoje sny a založil firmy SpaceX a Tesla Motors, prostredníctvom ktorých sa snaží dosiahnuť revolučné zmeny. Čo však stálo za jeho úspechom? Poradí vám on samotný.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Pozrite si, ako sa plytvá časom na pracovisku

Nanešťastie, každý podnikateľ sa stretáva s tým, že jeho zamestnanci plytvajú na pracovisku časom, ktorý by mohol byť využitý produktívnejšie. Jednou z najväčších nástrah v tomto smere sú sociálne siete. Čo ešte patrí medzi najväčších žrútov produktívneho času?

Prečítajte si celý článok »

Chcete si vybudovať vyššiu sebadôveru?

Už ste sa pozreli na niekoho úspešného a pomysleli ste si, že by ste aj vy chceli oplývať toľkou sebadôverou? Úspešní ľudia ju majú vysokú nie náhodou. Máme však dobrú správu aj pre vás. Ak si ju chcete zvýšiť, existuje cesta.

Prečítajte si celý článok »

Môžu vám peniaze kúpiť šťastie? Podľa vedcov môžu

Neustále sa tvoria dva tábory ľudí, ktorí proti sebe stoja v otázke toho, či si môžu za peniaze kúpiť šťastie. Niekto tvrdí, že nie, niekto tvrdí, že áno. Čo na to hovoria vedci?

Prečítajte si celý článok »

Ste zvedaví, čomu všetkému prospeje plánovanie jedál?

Život dokáže zlepšiť aj niekoľko maličkostí, o ktorých by ste si to ani nepomysleli. Nepoznáme veľa ľudí, ktorí by si plánovali svoje jedla dopredu. Na Slovensku to veľa bežných ľudí nerobí. Pritom prichádzajú o niekoľko výhod.

Prečítajte si celý článok »

Sedem veľmi vážnych dôsledkov sedenia

V súčasnosti čoraz viac ľudí máva sedavé zamestnanie. Keď v ňom odsedia osem hodín, prídu domov a sadnú si opäť – k televízoru alebo k počítaču. Čas medzitým tvoria sedením v aute alebo v prostriedku verejnej hromadnej dopravy. Nie je toho sedenia až príliš? Je.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist