InstagramFacebookYoutube
Tréning

Trénujte na maximum!

Autor: PR článok  /   26. júla 2018
Trénujte na maximum!
Tvrdo trénujete a chcete zo seba vydať maximum? V dnešnej dobe, kedy moderné technológie neustále napredujú, môžete siahnuť po fitness náramku či inteligentných hodinkách, vďaka ktorým budete mať svoj výkon neustále pod kontrolou. Či už je to počet krokov, množstvo spálených kalórií alebo frekvencia srdcového tepu, so „spoločníkom“ na zápästí budete vedieť, ako na tom ste!

Ideálny spoločník pri obyčajnej chôdzi

Chôdza patrí medzi najprirodzenejšiu pohybovú aktivitu, ktorú je možné vykonávať skutočne kdekoľvek – na nákupoch, cestou do práce, v prírode, ale i doma. Na základe viacerých vedeckých štúdií bolo potvrdené, že denne by sme mali spraviť zhruba desaťtisíc krokov, vďaka čomu sa udržíme neustále v kondícií a zároveň posilníme naše svalstvo. Aj preto sú fitness náramky čoraz viac súčasťou nielen športovcov, ale i bežných ľudí, ktorým záleží na svojom zdraví.

Náramok inSPORTline

Fitness náramok aj pre maminky!

Fitness alebo inteligentný náramok je nielen skvelým spoločníkom pre športovcov, ale tiež maminky s deťmi. Tie ho totiž ocenia predovšetkým pri volaní či sms, keďže sú vždy na príjme, a to bez toho, aby dieťatko zobudili zvukom telefónu. Dokonca, náramok pomáha upraviť spánok, čiže prebdeným nociam môžete dať okamžite „zbohom“! Koniec koncov, i mamičky sa chcú udržiavať v kondícií, a práve preto môžu náramky disponovať viacerými režimami ako sú športové, kardio či relaxačné. Tak čomu dáte prednosť vy?

Funkcie, ktoré si zamilujete!

Fitness hodinky určené pre profesionálnych i rekreačných športovcov sú vybavené špičkovými funkciami! V porovnaní s náramkom možno hodinky považovať za presnejšieho „pomocníka“, ktorý slúži nielen na meranie množstva spálených kalórií či prejdených kilometrov, ale aj špecifických parametrov, vďaka ktorým budete mať dokonalý prehľad o vašej športovej aktivite. Cyklistické, bežecké či záznamové funkcie umožňujú športovcovi monitorovať svoj výkon do detailov, a to nielen na súši, ale aj vo vode.



Fitness náramok alebo hodinky?

Väčšina ľudí si kladie otázku, či je vhodnejšie siahnuť po fitness náramku alebo hodinkách. V prvom rade si treba ujasniť, čo od náramku, resp. hodiniek očakávate. Postačia vám základné funkcie určené na monitorovanie dennej aktivity? Alebo ste športovec, ktorý trávi väčšinu svojho dňa na tréningu? A čo váš rozpočet? Treba mať na pamäti, že fitness hodinky predstavujú vzhľadom k svojim parametrom a funkciám vyššiu investíciu, a teda aj preto by ste mali dôkladne zvážiť váš výber.

inSPORTline patrí medzi najväčších slovenských predajcov športových zariadení a doplnkov na cvičenie, vďaka ktorým sa môžete udržiavať v kondícií aj vy! Široká ponuka kvalitného sortimentu za bezkonkurenčné ceny, profesionálne poradenstvo, predĺžená záruka i pozitívne referencie od množstva spokojných zákazníkov sú len niektoré prednosti, pre ktoré dať prednosť inSPORTline!

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist