InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (41. týždeň 2018)

14. októbra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (41. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

3 životné lekcie o vytrvalosti, ktoré povedú k vaším snom

Mnoho úspešných ľudí tvrdí, že za svoj úspech vďačia tvrdej práci a vytrvalosti. A práve vytrvalosť je faktor, ktorý je trochu v úzadí tvrdej práce. A pritom je mimoriadne dôležitá, pretože bez nej by sa bez šťastia nedalo vyrásť z nuly na úroveň vašich snov.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Tipy, ktoré vám pomôžu vylepšiť vašu finančnú situáciu

Máte problém finančne vyžiť? Žijete od výplate k výplate? Chcete si zlepšiť svoju finančnú situáciu? Potom ste na správnej adrese. Pomôcť by vám mohlo nasledujúcich sedem tipov.

Prečítajte si celý článok »

Klamstvá, ktoré si hovoríte, keď sa niečo bojíte urobiť

Strach nás obmedzuje a často odďaľuje naše činy. A práve činy sú potrebné k tomu, aby sme mohli pomýšľať na úspech. Ak sa chcete pustiť do niečoho veľkého, projektu alebo podnikania, často to odkladáte pre klamstvá, ktoré si sami sebe hovoríte zo strachu. A aké klamstvá ide?

Prečítajte si celý článok »

Spoznajte nezvyčajné vedľajšie účinky cvičenia

Bolesť pri svalovici nie je jediným vedľajším účinkom, ktorý so sebou prináša cvičenie. Existujú však aj účinky, ktoré sú tak trochu zvláštne, no vyskytujú sa prekvapivo bežne. O aké ide?

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist