InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Arnold Classic 2019: Kto porazil obhajcu titulu? + video

03. marca 2019

V americkom Columbuse sa cez víkend koná Arnold Sports Festival, ktorého súčasťou je aj vrcholná súťaž profesionálnych kulturistov pod hlavičkou Arnolda Schwarzeneggera, Arnold Classic 2019.

Už 31. ročník populárnej súťaže, ktorá otvára veľkú sezónu v rámci Profesionálnej ligy IFBB, nemal ani tento rok núdzu o veľké mená svetovej kulturistiky. Zo súťaže sa síce pre problémy s dokladmi odhlásil Lionel Beyeke, ale nechýbal obhajca titulu William Bonac.

Holandský reprezentant nakoniec titul neobájil a skončil na druhom mieste, za ktoré zinkasoval 75 000 amerických dolárov. Zo šeku na 130 000 amerických dolárov a prvého miesta sa radoval Američan Brandon Curry. Títo dvaja sa pripravenosťou oddelili od zvyšku poľa.

Článok pokračuje pod reklamou


Medzi top favoritov podujatia mal patriť aj Roelly Winklaar, ale ten sklamal a skončil až piaty. Aj to len s odretými ušami. Na treťom mieste skončil skvelo pripravený Luke Sandoe, pre ktorého to bol životný úspech. Ukázal ním, že v nastupujúcej generácii pretekárov bude mať po dlhšom čase silné slovo aj britská kulturistika. Pred Winklaara sa vsunul aj štvrtý Cedric McMillan.



Výsledky Arnold Classic 2019: 1. Brandon Curry, 2. William Bonac, 3. Luke Sandoe, 4. Cedric McMillan, 5. Roelly Winklaar, 6. Steve Kuclo, 7. Rafael Brandao, 8. Joshua Lenartowicz, 9. Akim Williams, 10. Victor Martinez, 11. Charles Dixon, 12. Michail Volinkin.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist