InstagramFacebookYoutube
Tréning

Najpopulárnejšie články roka 2023 o tréningu

25. decembra 2023
Najpopulárnejšie články roka 2023 o tréningu
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2023 publikovali o tréningu.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Tréningový program, ktorým za tri dni precvičíte celé telo (január)
Máte na cvičenie k dispozícii tri dni v týždni a chcete odštartovať ďalšiu fázu naberania svalovej hmoty? Jednou možnosťou je trénovať celé telo trikrát do týždňa, inou je rozdeliť si ho na tri špecializované tréningy. Ak ste si zvolili tú druhú, máme pre vás vhodný tréningový plán.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Tlakový tréning, ktorým vybudujete veľké svaly za polovicu času (november)
Chcete si vybudovať hrudník, ramená a tricepsy efektívne? Vyskúšajte tento tréning, v ktorom každý cvik vykonáte len v jednej sérii. Pokročilá technika zaistí, že aj za polovičný čas budete schopní stimulovať svaly viac ako dostatočne.

Prečítať celý článok »

3. Trojdňový tréning na vybudovanie a udržanie svalov (február)
Potrebujete zapracovať na svalovej hmote alebo si ju udržiavať a chceli by ste absolvovať nie viac ako tri tréningy týždenne? Máme tu pre vás tréningový program, ktorým to zvládnete aj dlhodobo.

Prečítať celý článok »

4. Aké prínosy má kalistenika? Prinášame aj vzorový tréning (marec)
Chcete mať kondíciu a budovať svaly, ale nechcete chodiť do komerčnej posilňovne a investovať peniaze do vlastnej? Potom skúste kalisteniku. Umožní vám precvičovať svaly len s využitím váhy vlastného tela.

Prečítať celý článok »

5. 7 tipov, ktoré vám pomôžu k rýchlemu rastu bicepsov a tricepsov (november)
Máte problém s rozvojom svojich bicepsov a tricepsov? Alebo chcete s ich rozvojom ešte len začať a chcete si veľké paže vybudovať čo najrýchlejšie? Prinášame vám sedem tipov, ktoré vám pomôžu eliminovať neefektívnosť cvičenia.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Tipy, ktoré vám pomôžu obmedziť bolesť svalov po cvičení (apríl)
Či už ste úplným začiatočníkom alebo sa k cvičeniu vraciate, prípadne robíte významné zmeny v tréningu, musíte počítať s tým, že sa u vás objaví svalovica. Až na malé výnimky by asi každý chcel, aby jej prejavy boli čo najmenšie. Prinášame vám tipy, ktoré bolesť utlmiť dokážu.

Prečítať celý článok »

2. Tréning pre rast bicepsov: Protokol 5-10-20 (jún)
Rastú vám bicepsy pomaly? Využite pokročilý spôsob cvičenia, aby ste ich rast podporili. Skúste tréning podľa protokolu 5-10-20.

Prečítať celý článok »

3. Prepojte sa lepšie so svalmi: Efektívny tréning prsných svalov (máj)
Máte pri tréningu hrudníka problém prepojiť svoju myseľ s prsnými svalmi? Potom sa pripravujete o potenciál svalových a silových prírastkov. Našťastie, máme pre vás tréning, pri ktorom by ste nemali mať problém toto prepojenie dosiahnuť.

Prečítať celý článok »

4. Čo je naozaj lepšie pre chudnutie: HIIT alebo vytrvalostný tréning? (november)
Každý cvičenec vie, že dôležitým nástrojom na podporenie spaľovania tukov je kardiovaskulárny tréning. Ktorý štýl kardia je však v skutočnosti ten najefektívnejší?

Prečítať celý článok »

5. Celé telo: Týždenný tréningový program pre rast svalov (september)
Tréning celého tela je efektívnym spôsobom, ako si vybudujú svaly začiatočníci a ľudia, ktorí sa vracajú k cvičeniu. Prinášame vám tréningový program, ktorým celé telo precvičíte trikrát do týždňa a podporíte tým rast novej svalovej hmoty.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist