InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

V nedeľu sa na Olympiu kvalifikoval Ben Pakulski

11. júla 2016

V nedeľu pokračoval program profesionálnej súťaže Vancouver Pro 2016, ktorá vyvrcholila otvorenou kategóriou kulturistiky mužov. Miestnych fanúšikov potešil triumf Kanaďana.

Z triumfu sa tešil tridsaťpäťročný Ben Pakulski, ktorý mal určite radosť najmä z toho, že sa kvalifikoval na tohtoročnú Mr. Olympiu, ktorá sa uskutoční tradične v septembri v Las Vegas.

Boj o prvenstvo bol bez väčšieho favorita mimoriadne vyrovnaný a nakoniec Pakulski za sebou zanechal Brandona Curryho, Feeda Smallsa a Johnnieho Jacksona. Do prvej päťky sa dostal aj Max Charles. Medzi 14 pretekármi sa predstavil aj český profesionál Tomáš Bureš, ktorý obsadil 12. pozíciu.

Článok pokračuje pod reklamou



Vancouver Pro 2016 – kulturistika mužov:
1. Ben Pakulski, 2. Brandon Curry, 3. Fred Smalls, 4. Johnnie Jackson, 5. Max Charles, 6. Paulo Almeida, 7. Renaldo Gairy, 8. Henri-Pierre Ano, 9. Iain Valliere, 10. Daniel Toth, 11. Kenneth Jackson, 12. Tomáš Bureš, 13. Santana Anderson, 14. Frantz Prevaly.

V kongresovom centre sa v nedeľu súťažilo aj v kategóriách physique mužov a bikini. Prvú vyhral Jared Goodrich pred Daushonom McGregorom, druhú Dayna Maletonová pred Lucy Kimovou.

Fotogalériu z podujatia nájdete na stránkach Muscular Development.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist