InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2017 o motivácii

25. decembra 2017
Najpopulárnejšie články roka 2017 o motivácii
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2017 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Sedem tipov, ako prekonať prekážky vo vašom tréningu (február)
Mali by ste vedieť, že pravidelné cvičenie neprináša len zlepšenie vašej fyzickej podoby, ale aj stavu vášho fyzického i mentálneho zdravia. Napriek tomu má však mnoho ľudí problém cvičiť pravidelne. Často sa vyskytne prekážka, na ktorú sa ľudia radi vyhovoria.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Päť motivačných tipov pre ľudí snažiacich sa schudnúť (február)
Skutočná motivácia k chudnutiu väčšinou začína až vtedy, keď ste motivovaní zlepšiť si aj iné oblasti svojho života. Ak máte neporiadok v nich, je ťažké dodržiavať tréning, výživové plány a dosiahnuť svoj vytúžený cieľ.

Prečítať celý článok »

3. | Rozhovor s internetovou senzáciou Jeffom Seidom + jeho tréning (január)
Jeff Seid je americký fitness model, ktorý skúšal preraziť vo fitness súťažení, no napokon ovládol svet internetu a sociálnych médií. Teraz vám prinášame rozhovor, ktorý vás môže inšpirovať do vášho ďalšieho snaženia.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Ako získať motiváciu k transformácii svojho tela? (september)
Viete, že chcete zmeniť svoje telo a viete, či by ste chceli schudnúť alebo nabrať svaly. Možno aj viete, čo preto musíte urobiť. Problémom však môže byť nedostatok motivácie.

Prečítať celý článok »

2. | Myslite pozitívne! Tieto tipy vám k tomu pomôžu (máj)
Pozitívne myslenie umožňuje ľuďom koncentrovať sa na svoje silné stránky a motivuje k dosahovaniu úspechov. Je ľahšie prežiť deň a dosiahnuť úspech, ak myslíte pozitívne a nie negatívne.

Prečítať celý článok »

3. | Chcete schudnúť a partner vás nepodporuje? Skúste toto riešenie (apríl)
Predstavte si situáciu, že prídete v piatok domov z práce, a keďže chcete vybudovať krajšie a zdravšie telo, rozmýšľate o tom, že by ste s partnerom alebo partnerkou vyšli na podvečernú prechádzku. Potom však príde z práce vaša polovička. Tá príde z roboty tiež unavená, ale nezdieľa vaše nadšenie a na prechádzku sa jej nechce.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist